Grafische vormgeving

Elk project dat ik start, begint met een leeg blad. Met een goede dosis inspiratie, creativiteit en verbeelding geven we samen jouw project vorm.


TIJDREIZIGER Hans Bourlon

DE TIJDREIZIGER

Een fantastische blik op de toekomst

Hans Bourlon is gefascineerd door de toekomst. Met veel fantasie maar tegelijkertijd gebaseerd op de huidige wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen beschrijft hij hoe dat leven er in de toekomst kan uitzien. Of juist niet. Illustraties: Penelope Deltour

Hans Bourlon © Studio 100
Hans Bourlon, Studio 100

“Luc is meer dan 25 jaar één van de meest gemotiveerde en creatieve medewerkers van Studio 100 geweest. Laat het beste bewijs van mijn geloof in hem zijn dat ik hem, na Studio 100, heb ingeschakeld voor mijn persoonlijke projecten zoals mijn boek DE TIJDREIZIGER en mijn museumproject HET KUNSTUUR.”


bARK Trees De Bruyne

bARK.today

Geef je tuin een nieuw leven

De ideale plek voor iedereen die wil inzetten op een CO2-neutraal lekker stukje tuin. bARK.today hanteert de principes van een voedselbos -of tuin maar denkt niet in vakjes. Voor bARK.today werd deze huisstijl gecreëerd.

Trees De Bruyne © bARK.today
Trees De Bruyne, Innovation Manager

“Ik werk al jaren samen met Luc en ik wil hem van harte aanbevelen. Als je meer productiewaarde zoekt, dan is dat Luc. Hij tilt zaken naar een hoger niveau en denkt toekomstbestendig. Ik zou niet aarzelen.”


KUNSTUUR Hans & Joost Bourlon

Het Kunstuur

Het Kunstuur stelt topwerken tentoon uit de periode 1880 – 1950. Het is een heel aparte beleving. Bij elk schilderij wordt een verhaal verteld door een bekende, of minder bekende, Vlaming. Samen met de unieke belichting en de aangepaste muziek van Dirk Brossé zorgt dat voor een uur betoverende kunst in een historische locatie.